mindfulness & compassie

Sinds 2010 heb ik de 8-weekse mindfulness & compassie training aangeboden. Dat heb ik o.a. gedaan als zzp’er en voor See True. Tot op de dag van vandaag bied ik deze training nog steeds aan binnen mijn werkzaamheden voor de GGZ. Deze training heeft zijn effectiviteit meer dan bewezen. Deze training heeft echter ook een nadeel: het is een groepsprogramma dat zich minder goed leent voor persoonlijke vragen en/of omstandigheden van de deelnemers.

In de afgelopen jaren ben ik steeds meer individueel met mensen aan het werk gegaan. Een individueel traject, op maat gemaakt. Een aantal samenkomsten waarbij afgestemd wordt wat de specifieke vraag is.

Misschien wil je leren mediteren? Misschien wil je met meer aandacht in het leven staan, waardoor je meer keuzevrijheid gaat ervaren om met jouw levensomstandigheden anders om te gaan. Mogelijk vraagt pijn uit het verleden en/of uit het heden om vriendelijke en zorgzame aandacht?

Een individueel traject kan hierbij ondersteunend zijn. Invloeden uit de mindfulness – compassie – ACT – Boeddhisme en ZijnsoriĆ«ntatie kun je in mijn coaching herkennen. Echter zonder zweverigheid of een te groot aanwezige spiritualiteit. Mijn kracht ligt in het alledaagse. Je leeft niet op een meditatiekussen, maar in verbinding met jouw omgeving en de mensen die daar onderdeel van uitmaken.

We werken, wonen en leven in een snelle maatschappij waarbij veel gevraagd wordt. Heel graag ondersteun ik jou met mijn coaching om een waarde-vol leven te leiden, met aandacht en mededogen voor de complexe zaken in het leven. Een leven vol waarden die belangrijk voor jou zijn.

De ontmoeting, onze ontmoeting, zal hierin centraal staan. Dat kan bij jou thuis zijn, op je werk of op school, maar het kan ook tijdens een wandeling door een bos- of heidegebied. Afspreken in de avonduren of tijdens het weekend is ook mogelijk. Ik bied mijn coaching aan in de regio Eindhoven en omgeving.